Bekijk assortiment

Populaire categorieën

Grootste aanbod online baden

Baden

Het grote aanbod kranen online

Kranen

Douchecabines online goedkoop kopen

Douchecabines

Online outlet radiatoren

Radiatoren

Online outlet badkamer wastafels

Wastafels

Toilet sets online outlet

Toiletten

Online douchekranen met korting

Douchekranen

Plieger Vigo toiletset - closetborstelgarnituur, haak enkel en closetrolhouder m. klep zwart 4784438

Fonteinsets

Plieger Vigo toiletset - closetborstelgarnituur, haak enkel en closetrolhouder m. klep zwart 4784438

Regendouches

Thermostaten online goedkoop kopen

Thermostaten

Thermostaten online goedkoop kopen

Stoomcabines

Thermostaten online goedkoop kopen

WC-brillenWelkom bij Sanitair123.nl

Ruime keuze kwaliteits sanitair tegen een lage prijs

Een nette badkamer en wc vragen om net sanitair. Dit sanitair moet aansluiten bij de stijl van de badkamer, en is daarom ook in verschillende uitvoeringen op de markt. Voor een complete beleving en goede vergelijking van alle mogelijkheden op dit gebied, zit je op deze website meer dan goed. Voor het aanschaffen van kwalitatief goed sanitair voor een klein prijsje zit je hier zo mogelijk nog beter. Neem maar gauw eens een kijkje in ons assortiment.

Badkamer en wc onder handen nemen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je dan een nieuwe badkamer en wc mag gaan uitzoeken. Ga je een nieuwbouwwoning betrekken, dan heb je meestal nog heel keuzevrijheid. Wil je een bad en douche, of alleen een van deze twee? En waar wil je ze hebben? Kom je in een bestaand huis, dan is het zoeken naar de mogelijkheden. Leidingen aanleggen of omleggen kost vaak veel geld, en dus zoek je dan vaak naar oplossingen waarbij je gebruik kunt maken van het aanwezige systeem. Ga je niet verhuizen, maar woon je al heel lang in hetzelfde huis, zonder hier ooit wat aan veranderd te hebben? Dan kan het vervangen van tegels en sanitair een enorme verandering teweegbrengen, waardoor je er weer even tegenaan kunt. Wat de reden ook is, bij een nieuwe badkamer en/of wc hoort ook nieuw sanitair. Wil je echt goed sanitair tegen een goede prijs? Zoek dan eens op deze website.

Kies het sanitair dat bij je past

Badkamers en wc’s zijn te verkrijgen in veel verschillende stijlen en uitvoeringen. Van modern — en zelfs design — tot klassiek, van kleurrijk tot rustige tinten. Wanneer je kiest voor een bepaalde stijl badkamer, is het belangrijk dat het sanitair hier goed bij aansluit. Kies je voor klassieke tegels, neem dan ook klassieke vormen en kleuren sanitair en accessoires. Bij echt klassiek wordt bijvoorbeeld vaak goud verwerkt in de kranen, en is er meestal sprake van rondere vormen. Ga je voor modern of design, dan is er juist sprake van strakke lijnen en rechte vormen, zonder al te veel poespas. Wat voor soort badkamer je ook kiest, passend sanitair vind je altijd op sanitair123.nl. Hier vind je een groot assortiment, waarbij je altijd wel een mooie keuze kunt maken.

De nieuwste mode

Wanneer je een nieuwe badkamer en/of wc gaat uitzoeken, dan kun je altijd kiezen voor tijdloze designs. Wil je deze ruimtes niet te veel afhankelijk laten zijn van de laatste mode, dan kun je kiezen voor wit- en grijstinten in combinatie met glas en roestvrijstaal. Dit is erg neutraal en is al heel lang een gewilde combinatie. Wil je met de tijd mee, dan kun je gaan voor de nieuwste mode. Inloopdouches zijn erg populair tegenwoordig, vooral met grote glazen wanden. Daarnaast wordt er veel met hout en houtkleuren gewerkt. Vloertegels zijn vooral heel groot, en tegen de wanden worden grotere tegels nog weleens afgewisseld met kleinere. Strakke vormen worden afgewisseld met ronde vormen en natuurlijke materialen. Wasbakken hebben veelal de vorm van grote, natuurlijke kommen, vaak geïntegreerd in het badkamermeubel. 

Moderne functies

Naast uiterlijk is ook functionaliteit erg belangrijk. Sanitair moet vooral ook praktisch zijn en handig in gebruik, zodat het ons zoveel mogelijk ondersteund in ons dagelijks leven. In het sanitair zijn er in de laatste jaren nogal wat nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd. Zo is de regendouche tegenwoordig onmisbaar. Dit is een platte douchekop, waaruit het water recht naar beneden valt. Daarnaast zijn touch-functies erg populair geworden. Bij kranen die door veel mensen gebruikt worden, zoals bij bedrijven en in de horeca, is dit al langere tijd geïntegreerd. Tegenwoordig willen we echter ook in de privésfeer de luxe proeven van de mogelijkheid om water te laten stromen met slechts één aanraking. Ook watervalkranen hebben in de afgelopen jaren een flinke opmars gemaakt. Dit zijn brede kranen, waarbij je het water over de kraan heet ziet lopen en waarbij het water als een waterval naar beneden komt. Verder is het populair om verschillende kleuren licht te verwerken in het sanitair. Dit kan een rand van licht zijn bij wasbak of spiegel, maar ook gekleurd licht in kranen, om het water een mooi tintje te geven.

Groot assortiment, beste kwaliteit en lage prijs op Sanitair123.nl

Hierboven hebben we je alvast een beetje geholpen bij het maken van een keuze wat betreft uiterlijk en functionaliteit van je badkamer en sanitair. Op deze website ben je verzekerd van een ruime keuze uit alle mogelijke sanitair. Hier vind je dus altijd de juiste oplossing voor jouw situatie. Daarnaast bestaat het assortiment enkel uit kwaliteitssanitair. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de levensduur. Ook gebruiksgemak is gegarandeerd. Al deze voordelen vind je hier tegen een uitstekende prijs. Wacht dus niet langer en ga snel op zoek naar jouw nieuwe badkamerinvulling.